Τα top 3 λάδια για μαλλιά.

by - Σεπτεμβρίου 18, 2013

Η νέα τάση για τη περιποίηση των μαλλιών φέτος πέρα από τις μάσκες και τα σχετικά είναι τα  λάδια για μαλλιά. Και για να μην κάνετε α μπε μπα μπλόμ του κι θε μπλομ μπλιμ μπλομ στα μαγαζιά προσπαθώντας να αποφασίσετε πιο να αγοράσετε, παρακάτω σας έχω 3 (+1 bonus) λάδια που αγαπώ.


 1. Πρώτο και πιο αγαπημένο από όλα το Innova glamour precious oil της Indola. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για αυτό το λάδι, μυρίζει τέλεια!!! κάτι ανάμεσα σε φρουτώδες? και γλυκό? θα έλεγα? Ακόμη είναι πολύ ελαφρύ δηλαδή δεν είναι λιπαρό όπως άλλα λάδια, δεν βαραίνει τα μαλλιά σου απλά τους δίνει λίγη λάμψη στις άκρες και τα κάνει πιο απαλά. Το αρνητικό? είναι ότι είναι από τα προϊόντα που πρέπει να βρεις σε κομμωτήρια κυρίως. 








2. Στη δεύτερη θέση είναι το OIL reflections της Wella Professionals. Το συγκεκριμένο λάδι βρίσκεται λίγο στη πιο βαριά πλευρά μιας και είναι πιο παχύρρευστο και χρειάζεται  μόνο λίγη ποσότητα στις άκρες για να κάνει την δουλειά του. Αυτό που προσωπικά δεν με τρελαίνει είναι το άρωμα του μιας και είναι πολύ γλυκό για τα γούστα μου. Σε γενικές γραμμές όμως είναι από τα καλύτερα λάδια που έχω δοκιμάσει.





3. Το τρίτο λάδι που μου αρέσει που βρίσκεται και στην πιο οικονομική πλευρά είναι το Absolut oil της Syoss. Αυτό έχει περισσότερο τη μορφή gel μιας και για να γίνει πιο "λαδερό" πρέπει να το τρίψεις στα χέρια σου. Το άρωμα του είναι διακριτικό και κάπως ουδέτερο (νομίζω ταιριάζει σε όλα τα γούστα). Το αποτέλεσμα που αφήνει δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο των προηγούμενων αλλά για τα λεφτά του πιστεύω πως είναι ένα από τα καλύτερα.






Και τέλος το Bonus λάδι είναι τα λάδια για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά από τα Body Shop. Τα συγκεκριμένα λάδια μυρίζουν τέλεια και το άρωμα του διαρκεί πολύ παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν είναι για μαλλιά παρότι το γράφει στη συσκευασία. Όταν το χρησιμοποίησα έκανε τα μαλλιά μου να δείχνουν λαδερά και βρόμικα. Είναι ότι πρέπει για το σώμα άλλα Όχι για μαλλιά




You May Also Like

0 σχόλια

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας!!! Αν σας άρεσε η δημοσίευση μου κάντε την share στο facebook αυτό θα με έκανε πολύ χαρούμενη. Ευχαριστώ πολύ και τα λέμε σε επόμενο post.